Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
Zaterdag 20-04
10:00-12:00

Vita Holz houtpellets

Vita Holz is al vele jaren een betrouwbare en vooraanstaande Duitse leverancier op het gebied van houtpellets. Met Vita Holz houtpellets kiest u voor een klimaatvriendelijke brandstof. De grondstoffen die gebruikt worden voor de realisatie van deze pellets bestaan namelijk vrijwel uitsluitend uit zaagsel-producten van 100% naaldhout.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Houtpellets Midden Nederland Vrachtauto

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Vita Holz

Vita Holz (wit)

ENplus/A1 | 990kg (66 x 15KG)

Afhaalprijzen

€ 6,75 incl BTW per zak
€ 419,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 449,- incl BTW
10 tot 60 km: €449,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.

De voordelen van Vita Holz pellets

× Hoe kan ik je helpen?