Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

woensdag
op afspraak
donderdag
op afspraak
Zaterdag 18-05
gesloten

Voordelig Plospan-pellets bestellen

Plospan heeft zich gespecialiseerd in het leveren van duurzame, gecertificeerde bio-energie in de vorm van houtpellets. Dat vinden wij van Houtpellets Midden-Nederland een mooie gedachte! Vandaar dat u bij ons terecht kunt om deze Plospan-pellets in Nederland aan te schaffen. Scherp geprijsd, snel geleverd en natuurlijk van de hoogste kwaliteit.

houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Houtpellets Midden Nederland Vrachtauto

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Plospan (bruin)

Ten Damme (wit)

ENplus A1 | 990kg (66 x 15 KG)

Afhaalprijzen

€ 5,95 incl BTW per zak
€ 389,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 419,- incl BTW
10 tot 60 km: € 429,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag
Plospan (bruin)

Ten Damme (bruin)

ENplus A1/DINplus | 990kg (66 x 15KG)

Afhaalprijzen

Tijdelijk niet leverbaar.

Tarieven bezorging per pallet

Tijdelijk niet leverbaar.
Plospan bruin

Plospan (bruin)

ENplus/A1 DINplus 780 kg (78 x 10KG)

Afhaalprijzen

€ 4,10 incl BTW per zak
€ 309,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 339,- incl BTW
10 tot 60 km: € 349,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.

Goed voor het milieu…

Plospan heeft hart voor duurzaamheid, en dat is te merken aan de producten die zij hebben ontwikkeld. De houtpellets van dit bedrijf zijn een mix van loofhout en naaldhout, voor pellets die optimaal milieuvriendelijk zijn en waarbij er bij de verbranding zeer weinig CO₂ vrijkomt. Ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote pelletkachels. U heeft keuze uit lichte of bruine korrels. Ter vergelijking: 1 kilo Plospan-houtpellets heeft een verbrandingswaarde van slechts 18.5 MJ waar dit bij 1 m³ aardgas 31,65 MJ is en bij 1 kg stookolie maar liefst 41,9 MJ. Een behoorlijk verschil dus! Niet voor niets beschikt Plospan over de certificeringen ENplus A1, Dinplus 7A245 en NTA 8080. Daarnaast doet Plospan aan het zogenaamde ‘upcycling’. Plospan-pellets zijn in wezen ‘restproducten’ die nieuw leven zijn ingeblazen. Want dat iets over is, betekent natuurlijk niet dat het niet meer bruikbaar is. Dit alles bij elkaar maakt Plospan-pellets kopen een zeer duurzame, bewuste keuze voor uw stookkachel. Zeker aangezien bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland ook nog eens heel voordelig is.

…goed voor uw portemonnee!

Aan zo’n hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit hoeft geen hoge prijs verbonden te zijn. In ieder geval niet wanneer u bij ons bestelt. Voor Plospan-pellets is de prijs gewoon één vaste prijs incl. btw. Geen plotselinge bijkomstigheden zoals verzendkosten bijvoorbeeld. Daarnaast heeft u de keuze om uw bestelling te laten bezorgen of op te halen bij ons in Ermelo. Interesse in onze Plospan-pellets? Of heeft u nog ergens vragen over? Geef uw bestelling, vraag of opmerking aan ons door via 06-20334511 of het contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet staan. Houtpellets Midden-Nederland helpt u graag verder!

Plospan-pellets: prijzen en bestellen

Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering.