Plospan Houtpellets

Houtpellets Midden-Nederland

Product (Indicatie prijzen)Afhaalprijs per zakAfhaalprijs per palletBezorgen tot 10km10 - 20kmVanaf 20km
Plospan wit | ENplus A1 | 78 x 10 kg (780kg)Tijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaar
Plospan bruin | ENplus A1/DINplus | 56 x 14 kg (784kg)Tijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaarTijdelijk niet leverbaar
Plospan bruin | ENplus A1/DINplus |78 x 10 kg (780kg)€ 8,50€ 669,-€ 689,-€ 699,-Op aanvraag

Voordelig Plospan-pellets bestellen

Plospan heeft zich gespecialiseerd in het leveren van duurzame, gecertificeerde bio-energie in de vorm van houtpellets. Dat vinden wij van Houtpellets Midden-Nederland een mooie gedachte! Vandaar dat u bij ons terecht kunt om deze Plospan-pellets in Nederland aan te schaffen. Scherp geprijsd, snel geleverd en natuurlijk van de hoogste kwaliteit.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.

Meer informatie over de Pellets

Agriselect

Pellets van Agriselect kopen bij Houtpellets Midden-Nederland is goed voor uw portemonnee én voor het milieu. ENplus A1- én GGL-gecertificeerd voor topkwaliteit.

Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Ga daarom voor onze hoog-waardige én milieuvriendelijke pelletkorrels van Pelfin!

Vita Holz

De houtpellets van Vita Holz bestaan uit 100% naaldhout en zijn daarmee een zeer klimaatvriendelijke brandstof. Ze worden bovendien regionaal geproduceerd in Duitsland.

Badger

Zonder toevoeging van chemische stoffen, gemaakt van lokale grondstoffen en geleverd in een gerecyclede/recyclebare zak: Badger Pellets zijn 100% duurzaam!

Goed voor het milieu…

Plospan heeft hart voor duurzaamheid, en dat is te merken aan de producten die zij hebben ontwikkeld. De houtpellets van dit bedrijf zijn een mix van loofhout en naaldhout, voor pellets die optimaal milieuvriendelijk zijn en waarbij er bij de verbranding zeer weinig CO₂ vrijkomt. Ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote pelletkachels. U heeft keuze uit lichte of bruine korrels. Ter vergelijking: 1 kilo Plospan-houtpellets heeft een verbrandingswaarde van slechts 18.5 MJ waar dit bij 1 m³ aardgas 31,65 MJ is en bij 1 kg stookolie maar liefst 41,9 MJ. Een behoorlijk verschil dus! Niet voor niets beschikt Plospan over de certificeringen ENplus A1, Dinplus 7A245 en NTA 8080.

Daarnaast doet Plospan aan het zogenaamde ‘upcycling’. Plospan-pellets zijn in wezen ‘restproducten’ die nieuw leven zijn ingeblazen. Want dat iets over is, betekent natuurlijk niet dat het niet meer bruikbaar is. Dit alles bij elkaar maakt Plospan-pellets kopen een zeer duurzame, bewuste keuze voor uw stookkachel. Zeker aangezien bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland ook nog eens heel voordelig is.

…goed voor uw portemonnee!

Aan zo’n hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit hoeft geen hoge prijs verbonden te zijn. In ieder geval niet wanneer u bij ons bestelt. Voor Plospan-pellets is de prijs gewoon één vaste prijs incl. btw. Geen plotselinge bijkomstigheden zoals verzendkosten bijvoorbeeld. Daarnaast heeft u de keuze om uw bestelling te laten bezorgen of op te halen bij ons in Ermelo. 

Interesse in onze Plospan-pellets? Of heeft u nog ergens vragen over? Geef uw bestelling, vraag of opmerking aan ons door via 06-20334511 of het contactformulier dat u bovenaan de pagina ziet staan. Houtpellets Midden-Nederland helpt u graag verder!

Plospan-pellets: prijzen en bestellen

Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering

Contact

Heeft u toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-20334511.