Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

woensdag
op afspraak
donderdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak

De kracht van de natuur met pellets van Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit, duurzaamheid en voordeel allen hoog in ’t vaandel staat. En dat geldt ook voor Pelfin, producent van hoogwaardige, milieuvriendelijke pelletkorrels om uw kachel mee te stoken. Vandaar dat wij uw verkooppunt zijn voor Pelfin in Nederland. Met de producten van dit merk haalt u een fantastische, CO₂-neutrale en 100% natuurlijke brandstof in huis.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Home

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Agriselect (virgin wood wit) 10 kg

Agriselect (virgin wood wit) 10 kg

EN/Plus A1 880 kg (88 x 10 kg)

Afhaalprijzen

€ 4,50 incl BTW per zak
€ 374,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 409,- incl BTW
10 tot 60 km: € 409,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag
Pelfin wit

Pelfin (wit)

ENplus A1 | 1050kg (84 x 12,5KG)

Afhaalprijzen

€5,50 incl BTW per zak
€439,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: €469,- incl BTW
10 tot 60 km: €479,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.

De kracht van de natuur met houtpellets van Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit, duurzaamheid en voordeel allen hoog in ’t vaandel staat. En dat geldt ook voor Pelfin, producent van hoogwaardige, milieuvriendelijke pelletkorrels om uw kachel mee te stoken. Vandaar dat wij uw verkooppunt zijn voor Pelfin in Nederland. Met de producten van dit merk haalt u een fantastische, CO₂-neutrale en 100% natuurlijke brandstof in huis.

Over Pelfin houtpellets

Pelfin houtpellets zijn uitgegroeid tot een toonaangevende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstofopties. De naam Pelfin staat synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor het een favoriete keuze is geworden voor huiseigenaren, bedrijven en industriële gebruikers.

Wat Pelfin onderscheidt van andere houtpellets is hun toewijding aan het gebruik van alleen de beste grondstoffen. Elke pellet wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd hout uit duurzaam beheerde bossen, waarbij de hoogste normen voor bosbeheer worden gehandhaafd. Dit resulteert in een product van consistente kwaliteit dat niet alleen efficiënt brandt, maar ook het milieu respecteert.

Pelfin houtpellets worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologieën en strikte kwaliteitscontroleprocessen om ervoor te zorgen dat elke pellet voldoet aan de hoogste normen. Dit garandeert een gelijkmatige verbranding en een optimale warmteafgifte, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in kachels, boilers en andere verwarmingstoepassingen.

Bovendien is Pelfin trots op hun inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor Pelfin houtpellets kunnen consumenten gerust zijn dat ze bijdragen aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Of het nu gaat om het verwarmen van woningen, bedrijven of industriële installaties, Pelfin houtpellets bieden een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid blijft Pelfin de voorkeurskeuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en verantwoorde brandstofbron.

100% duurzaam en verantwoord

Pelfin-houtpellets worden gemaakt met het oog continu op – u raadt het al – kwaliteit en duurzaamheid. Zo kiest het merk ervoor om enkel 100% natuurlijk hardhout te gebruiken, afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Goed voor uw kachel én goed voor het milieu dus. De witte pellets zijn gemaakt van absoluut schorsvrij naaldhout – voor verbranding vrij van as en stof – en de bruine pellets van onbehandeld hardhout. Voor elke gekapte boom draagt Pelfin er zorg voor dat er ander voor in de plaats wordt geplant. Dát is nog eens fijn en verantwoord stoken! Nog een voordeel van Pelfin-pellets is dat deze beschikbaar zijn in zakken van 12,5 kg, in tegenstelling tot de meer gebruikelijke 15 kg. Sommige kachels hebben namelijk een reservoir waar deze hoeveelheid net niet in past, waardoor u met een overschot blijft zitten. De zak met het overschot blijft maar naast de kachel staan en neemt dus onnodig ruimte in huis in. 12,5 kg zorgt dat u de zak in één keer kunt gebruiken. Wel zo prettig!

Pelfin pellets: prijzen en bestellen

Genoeg redenen dus om te kiezen voor de hoogwaardige pellets van Pelfin. Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering.
× Hoe kan ik je helpen?