Plospan Pellet Buitenhaard

Houtpellets Midden-Nederland

Plospan pellet buitenhaard

Voor nog geen 38 cent per uur aangename warmte en een gezellig vuurtje op uw terras! In vergelijking met terrasverwarming op stroom, propaangas, brandhout van de benzinepomp of gezuiverd petroleum is onze houtpellet-buitenhaard meer dan de helft goedkoper, milieuvriendelijker en heeft minder uitstoot van fijnstof! (vergelijkbare traditionele terrasverwarming kost gemiddeld € 0,80 per uur of meer!)

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.

Meer informatie over de Pellets

Agriselect

Pellets van Agriselect kopen bij Houtpellets Midden-Nederland is goed voor uw portemonnee én voor het milieu. ENplus A1- én GGL-gecertificeerd voor gegarandeerde topkwaliteit.

Plospan

Een zeer CO₂-neutrale optie om uw pelletkachel mee te stoken zijn de houtpellets van Plospan. Snel, eenvoudig en voordelig te bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland!

Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Ga daarom voor onze hoog-waardige én milieuvriendelijke pelletkorrels van Pelfin!

Vita Holz

De houtpellets van Vita Holz bestaan uit 100% naaldhout en zijn daarmee een zeer klimaatvriendelijke brandstof. Ze worden bovendien regionaal geproduceerd in Duitsland.

Badger

Zonder toevoeging van chemische stoffen, gemaakt van lokale grondstoffen en geleverd in een gerecyclede/recyclebare zak: Badger Pellets zijn 100% natuurlijk en duurzaam!

De houtpellet-buitenhaard in de praktijk.

De gewenste vlambreedte kan bij aanvang ingesteld worden door de verticale brandroosters breder of smaller te plaatsen. U bepaalt zelf hoe lang de buitenhaard brandt door de vulling van de voorraadbunker te variëren.(maximaal 5 uur zonder tussentijds bijvullen van de pelletbunker) Nadat U de gewenste hoeveelheid houtpellets in de voorraadbunker gedaan heeft legt U eenvoudigweg een ontstoken aanmaakblokje op de houtpellets in de verbrandingskamer. Na ongeveer 15 minuten zal de buitenhaard goed vlam vatten en stralingswarmte gaan produceren. Tijdens het gebruik kunt de toevoer van de houtpellets (vlamhoogte) regelen/verhogen met de knop aan de voorkant. Na gebruik van de buitenhaard kan deze, nadat hij is afgekoeld, gereinigd worden met de bijgeleverde kwast.

Materiaal: plaatstaal
Materiaaldikte main frame: 3mm
Glas: Robax 4mm (uitneembaar dus gemakkelijk te reinigen)
Laksoort: hittebestendig mat zwart
Hoogte zonder pijp: 61 cm
Hoogte met pijp: 165 cm
Breedte: 45 cm
Diepte: 42 cm

Product valt onder richtlijnen 85/374/EEG en 2001/95/EG.

Contact

Heeft u toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-20334511.