Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

woensdag
op afspraak
donderdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak

Biomasa Premium Selection Houtpellets

Nieuw in het assortiment, Biomasa Premium Selection Houtpellets.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Home

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Premium Selection

Premium Selection

ENplus A1 | 65 x 15 kg (975kg)

Afhaalprijzen

€ 5,75 incl BTW per zak
€ 359,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 389,- incl BTW
10 tot 60 km: € 399,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag

De kwaliteit van de Biomasa Premium Selection Houtpellets

Wij leveren top pellets van het merk A pellet.
De pellets zitten in sterke hanteerbare zakken van 15kg.
A pellets hebben de ENplus /A1 normering.

Product specificaties:
– Diameter: 6 mm
– Verpakking: 65zakken a 15 kilo op pallet (975 kg)
– 4,9 kWh/kg / 17,6 MJ/kg
– Houtsoort: 100% naaldhout

Voordeel bij Houtpellets Midden-Nederland

Bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Geen gedoe met een omslachtige webshop, onverwachte verzendkosten of lange wachttijden. Geef gewoon telefonisch of via de mail uw bestelling door en wij zorgen dat deze binnen 2-3 dagen bij u op de stoep staat. De prijs is bovendien altijd gewoon één totaalbedrag. Wel zo makkelijk! Meer informatie over pellets bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland vindt u hier. Stook uw pelletkachel met Agriselect-woodpellets en bestel deze vandaag nog bij Houtpellets Midden-Nederland! Dat kan via 06-20334511 of het bovenstaande formulier. Wilt u voor uw bestelling van Agriselect-pellets de prijs weten of heeft u ergens anders een vraag over? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u met alle plezier te woord!

Biomasa Premium Selection Houtpellets: prijzen en bestellen

Genoeg redenen dus om te kiezen voor de hoogwaardige pellets van Pelfin. Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering.
× Hoe kan ik je helpen?