Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
Zaterdag 20-04
10:00-12:00

Duurzaamheid voorop met Agriselect houtpellets

Houtpellets Midden-Nederland levert uitsluitend A-kwaliteit pellets. Een van de leveranciers waarvan u bij ons producten kunt bestellen, is Agriselect. Agriselect zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en fantastische kwaliteit – wij hangen hier een vriendelijk prijskaartje aan. Dat maakt ons dé partij voor Agriselect-pellets in Nederland. Altijd topkwaliteit, altijd beschikbaar.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Houtpellets Midden Nederland Vrachtauto

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Agriselect mixed wood

Agriselect (mixed wood)

ENplus/A1 | 975kg (65 x 15KG)

Afhaalprijzen

€ 5,75 incl BTW per zak
€ 359,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 389,- incl BTW
10 tot 60 km: € 399,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.
Agriselect virgin wood wit

Agriselect (virgin wood wit)

ENplus/A1 | 975 kg (65 x 15KG)

Afhaalprijzen

€ 6,- incl BTW per zak
€ 379,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 409,- incl BTW
10 tot 60 km: € 419,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.

De kwaliteit van Agriselect houtpellets

Agriselect is een welbekend en welgeliefd leverancier van houtpellets. En dat de pellets van dit merk zo goed aanschreven staan, is niet zo vreemd. Het zijn namelijk producten van uitmuntende kwaliteit. In tegenstelling tot vele andere bedrijven, die het hout voor hun pellets uit Europese bossen halen, maakt Agriselect voor de houtpellets gebruik van productiebossen. Hierdoor zijn zij niet afhankelijk van andere partijen én hebben zij duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Die duurzaamheid is de reden dat Agriselect in het bezit is van het ENplus A1-certificaat én een Green Gold Label/GGL-certificering. Agriselect-pellets kopen is dus niet alleen een verstandige keuze omwille van de hoge kwaliteit, maar ook nog eens een milieubewuste keuze. Daarnaast geniet u, wanneer u bestelt bij Houtpellets Midden-Nederland, van bijzonder scherpe prijzen.

Voordeel bij Houtpellets Midden-Nederland

Bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Geen gedoe met een omslachtige webshop, onverwachte verzendkosten of lange wachttijden. Geef gewoon telefonisch of via de mail uw bestelling door en wij zorgen dat deze binnen 2-3 dagen bij u op de stoep staat. De prijs is bovendien altijd gewoon één totaalbedrag. Wel zo makkelijk! Meer informatie over pellets bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland vindt u hier.
Stook uw pelletkachel met Agriselect-woodpellets en bestel deze vandaag nog bij Houtpellets Midden-Nederland! Dat kan via 06-20334511 of het bovenstaande formulier. Wilt u voor uw bestelling van Agriselect-pellets de prijs weten of heeft u ergens anders een vraag over? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u met alle plezier te woord!

Agriselect houtpellets: prijzen en bestellen

Genoeg redenen dus om te kiezen voor de hoogwaardige pellets van Pelfin. Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering. 

× Hoe kan ik je helpen?