Agriselect Houtpellets

Houtpellets Midden-Nederland

Product (Indicatie prijzen)Afhaalprijs per zakAfhaalprijs per palletBezorgen tot 10km10 - 20kmVanaf 20km
Agriselect Virgin wood | ENplus A1 | 65 x 15 kg (975kg)€ 12,75€ 819,-€ 839,-€ 849,-Op aanvraag
Agriselect Mixed Wood | ENplus A1 | 65 x 15 kg (975kg)Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag

Duurzaamheid voorop met Agriselect houtpellets

Houtpellets Midden-Nederland levert uitsluitend A-kwaliteit pellets. Een van de leveranciers waarvan u bij ons producten kunt bestellen, is Agriselect. Agriselect zorgt voor een hoge mate van duurzaamheid en fantastische kwaliteit – wij hangen hier een vriendelijk prijskaartje aan. Dat maakt ons dé partij voor Agriselect-pellets in Nederland. Altijd topkwaliteit, altijd beschikbaar.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.

Meer informatie over de Pellets

Plospan

Een zeer CO₂-neutrale optie om uw pelletkachel mee te stoken zijn de houtpellets van Plospan. Snel, eenvoudig en voordelig te bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland!

Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Ga daarom voor onze hoog-waardige én milieuvriendelijke pelletkorrels van Pelfin!

Vita Holz

De houtpellets van Vita Holz bestaan uit 100% naaldhout en zijn daarmee een zeer klimaatvriendelijke brandstof. Ze worden bovendien regionaal geproduceerd in Duitsland.

Badger

Zonder toevoeging van chemische stoffen, gemaakt van lokale grondstoffen en geleverd in een gerecyclede/recyclebare zak: Badger Pellets zijn 100% duurzaam!

De kwaliteit van Agriselect houtpellets

Agriselect is een welbekend en welgeliefd leverancier van houtpellets. En dat de pellets van dit merk zo goed aanschreven staan, is niet zo vreemd. Het zijn namelijk producten van uitmuntende kwaliteit. In tegenstelling tot vele andere bedrijven, die het hout voor hun pellets uit Europese bossen halen, maakt Agriselect voor de houtpellets gebruik van productiebossen. Hierdoor zijn zij niet afhankelijk van andere partijen én hebben zij duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan.

Die duurzaamheid is de reden dat Agriselect in het bezit is van het ENplus A1-certificaat én een Green Gold Label/GGL-certificering. Agriselect-pellets kopen is dus niet alleen een verstandige keuze omwille van de hoge kwaliteit, maar ook nog eens een milieubewuste keuze. Daarnaast geniet u, wanneer u bestelt bij Houtpellets Midden-Nederland, van bijzonder scherpe prijzen.

Voordeel bij Houtpellets Midden-Nederland

Bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Geen gedoe met een omslachtige webshop, onverwachte verzendkosten of lange wachttijden. Geef gewoon telefonisch of via de mail uw bestelling door en wij zorgen dat deze binnen 2-3 dagen bij u op de stoep staat. De prijs is bovendien altijd gewoon één totaalbedrag. Wel zo makkelijk! Meer informatie over pellets bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland vindt u hier.

Stook uw pelletkachel met Agriselect-woodpellets en bestel deze vandaag nog bij Houtpellets Midden-Nederland! Dat kan via 06-20334511 of het bovenstaande formulier. Wilt u voor uw bestelling van Agriselect-pellets de prijs weten of heeft u ergens anders een vraag over? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u met alle plezier te woord!

Agriselect houtpellets: prijzen en bestellen

Houtpellets Midden-Nederland is daarbij uw vertrouwde en betrouwbare leverancier in Nederland. Bestel bij ons en u profiteert van scherpe tarieven en snelle levering.

Contact

Heeft u toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-20334511.