Houtpellets Midden Nederland

Deze week zijn wij op de volgende momenten open voor het afhalen van houtpellets.

Vrijdag
woensdag
op afspraak
Zaterdag
donderdag
op afspraak
Zondag
Zaterdag
op afspraak

Agricola Houtpellets

Nieuw in het assortiment, Agricola Houtpellets.

Houtpellets afhalen

Indien u de houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op de pagina Houtpellets afhalen of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meerdere pallets of bulk bestellen?

Wilt u meerdere pallets bestellen? Dan kunt u eenvoudig telefonisch of via het contactformulier contact opnemen voor een scherpe prijs.
Houtpellets Midden Nederland Vrachtauto

Ons assortiment

Waarom Houtpellets
Midden-Nederland

Wij hebben pellets te koop van zowel Agriselect, Plospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

Genoeg redenen dus om nergens
anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Plospan (bruin)

Forge Premium Pellets (wit)

ENplus A1 | 65 x 15 kg (975kg)

Afhaalprijzen

€ 5,75 incl BTW per zak
€ 359,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 389,- incl BTW
10 tot 60 km: € 399,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.
Excellent pellets (wit)

Excellent pellets (wit)

ENplus A1 | 65 x 15 kg (975kg)

Afhaalprijzen

€ 6,- incl BTW per zak
€ 379,- incl BTW per pallet

Tarieven bezorging per pallet

Tot 10 km: € 409,- incl BTW
10 tot 60 km: € 419,- incl BTW
Vanaf 60 km: Op aanvraag.

Over Agricola houtpellets

Agricola houtpellets bieden een hoogwaardige en duurzame oplossing voor verwarmingstoepassingen, gewaardeerd om hun uitstekende kwaliteit. Als een toonaangevende naam in de wereld van houtpellets, heeft Agricola een reputatie opgebouwd voor het leveren van producten die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en milieuvriendelijkheid.

Elke pellet wordt vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Door gebruik te maken van geavanceerde productietechnologieën en strikte kwaliteitscontroleprocessen, garandeert Agricola dat elke pellet consistent is in grootte, dichtheid en brandbaarheid.

Het resultaat is een product dat efficiënt brandt en een gelijkmatige warmteafgifte biedt, geschikt voor diverse verwarmingstoepassingen zoals kachels. Of het nu gaat om het verwarmen van individuele huizen of bedrijfspanden, Agricola houtpellets bieden een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing.

Naast hun focus op kwaliteit en prestaties, staat Agricola ook bekend om hun sterke toewijding aan duurzaamheid. Door te kiezen voor Agricola houtpellets kunnen consumenten erop vertrouwen dat ze bijdragen aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het behoud van kostbare natuurlijke hulpbronnen.

× Hoe kan ik je helpen?