Houtpellets Midden-Nederland

Scherpe prijzen bij afhalen!

Snel, voordelig en eenvoudig houtpellets kopen

Bent u op zoek naar een product van topkwaliteit, maar wilt u tegelijkertijd goedkope pellets kopen? Dan is Houtpellets Midden-Nederland de partij die u zoekt. Wij bieden hoogwaardige pellets van Agriselect, Plospan en Pelfin tegen een scherpe prijs. U kunt de pellets afhalen of deze bij u laten bezorgen. Gewoon voor een vaste prijs! Er is geen betere optie wanneer het om houtpellets kopen in Nederland gaat.

Houtpellets afhalen

Indien u de Houtpellets af wil halen, dan is dat ook mogelijk. Vul dan het formulier in op deze pagina of neem telefonisch contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-20334511.

Meer informatie over de Pellets

Agriselect

Pellets van Agriselect kopen bij Houtpellets Midden-Nederland is goed voor uw portemonnee én voor het milieu. ENplus A1- én GGL-gecertificeerd voor gegarandeerde topkwaliteit.

Plospan

Een zeer CO₂-neutrale optie om uw pelletkachel mee te stoken zijn de houtpellets van Plospan. Snel, eenvoudig en voordelig te bestellen bij Houtpellets Midden-Nederland!

Pelfin

Houtpellets Midden-Nederland heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Ga daarom voor onze hoog-waardige én milieuvriendelijke pelletkorrels van Pelfin!

Vita Holz

De houtpellets van Vita Holz bestaan uit 100% naaldhout en zijn daarmee een zeer klimaatvriendelijke brandstof. Ze worden bovendien regionaal geproduceerd in Duitsland.

Badger

Zonder toevoeging van chemische stoffen, gemaakt van lokale grondstoffen en geleverd in een gerecyclede/recyclebare zak: Badger Pellets zijn 100% natuurlijk en duurzaam!

Waarom Houtpellets Midden-Nederland?

Wij hebben pellets te koop van zowel AgriselectPlospan als Pelfin– wij bieden u namelijk niets minder dan het beste! Alle merken staan met reden uitstekend aangeschreven. Bovendien houden ze duurzaamheid allebei hoog in ’t vaandel, waardoor u niet alleen een voordelige, maar ook nog eens een milieubewuste keuze maakt. De voordelen van Houtpellets Midden-Nederland op een rijtje:

  • Producten van topkwaliteit
  • Bijzonder scherpe prijzen
  • Vaste prijs incl. btw en bezorging
  • Levering binnen 2-3 dagen
  • Ophalen of laten thuisbezorgen
  • Altijd beschikbaar

Genoeg redenen dus om nergens anders meer uw pellets te kopen! Pellets bestellen is bij ons heel laagdrempelig en eenvoudig, zoals u hieronder kunt lezen. Schade bij het afleveren van goederen zijn voor eigen rekening en niet verhaalbaar op Houtpellets Midden-Nederland.

Uw houtpellets bestellen of afhalen?

Bezorging aan huis doen wij door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen), maar wel alleen voor volle pallets en geen losse zakken. Onze prijzen zijn overigens gewoon de totaalprijzen die u betaalt: geen verzendkosten, voorrijkosten of andere onaangename verrassingen. Wel zo fijn! Houtpellets kopen? Plaats meteen uw bestelling of vraag desgewenst meer informatie op door contact op te nemen met Houtpellets Midden-Nederland. Dat kan door te bellen naar 06-20334511 of door een bericht te sturen via het online contactformulier hierboven. Wij helpen u met alle plezier verder!

Contact

Heeft u toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 06-20334511.